Vrijdag 17 mei – Pink(ster)pop Brummen 2024

Een avond vol met live muziek op het gezellige marktplein van Brummen. 3 lokale bands zorgen voor spetterende optredens om de gehele avond van te genieten. Hieronder de line up voor de avond.


20:30 uur – Down To Earth –
“Down To Earth”is een nieuwe opkomende band uit de Achterhoek. Bestaande uit 5 jonge gepassioneerde muzikanten met de Brummense Niels van Lottum op de drums. Ze treden regelmatig op in cafés, en op feesten en partijen en spelen bekende en minder bekende rock/pop covers.


21:30 uur – La Ratte –
La Ratte is een rauwe, ongepolijste mix van Rhythm & Blues en Roots. Deze drie-mans formatie haalt haar inspiratie uit de energieke Texas Blues, hypnotiserende Mississippi Hill Country Blues en de aanstekelijkheid van Louisiana Swamp. De band wordt aangevoerd door Harm van Essen, die garant staat voor eigenzinnige songwriting, vuige vocalen en vurig gitaarspel. Dat wordt aangevuld met de explosieve drumstijl van Jochem Jorrisen en de old-school bassgrooves van Nikolas Karolewicz. Dit alles serveren de heren vol passie en een ontembaar enthousiasme.


22:30 uur – Trademark –
Als hoofd act van de avond komt de Top-2000-band Trademark optreden. 
Vijf gedreven muzikanten en de energieke frontvrouw Anouk staan garant voor een mix van tijdloze klassiekers en hedendaagse hits. Een veelzijdige band die ook de wat minder bekende hits speelt en zelfs bekende hits in een ander verrassend muzikaal jasje steken. Met meerstemmige zang en hun kenmerkende geluid weten ze van elk optreden een feestje te maken.