TheaterLokaal

5 uur lang optredens, 24 voorstellingen, 4 theaterwagens en 1 groot spektakel. TheaterLokaal, het eerste deel van de TheaterEtappe, is er klaar voor. Klaar om het dorp tijdens het Pinksterfestival 2018 op stelten te zetten. Op zaterdagavond 19 mei tussen 18:30 uur en middernacht kunt u in het centrum van Brummen genieten van lokaal talent.

Hoe werkt het? In de vier verschillende theaterwagens, met natuurlijk elk een eigen gastvrouw of -heer, vinden theatervoorstellingen van een klein half uur plaats. De wagens, met de kleuren rood, blauw, groen en paars, zijn groot genoeg voor een publiek van maximaal 30 toeschouwers. Op de zaterdag krijgen talenten uit Brummen en omstreken de kans om hun moment van eeuwige roem te pakken en het publiek met de spectaculairste, leukste en grappigste optredens te entertainen.

Wees er vroeg bij, want de avond begint al mooi. Na de officiële opening, is het natuurlijk tijd voor het moment waar heel Brummen en omstreken op heeft gewacht. En wel, de speciale act van burgemeester Alex van Hedel in één van de wagens.

Artiesten als Calamity Caroline met de grappigste cabaret, het akoestisch trio Copagrow (Pop, Blues en Country), Members Only (Pop, Rock, Soul, R&B en Funk) en Piet van Middelaar (Poezië) zijn net als vorig jaar, ook nu weer van de partij. Het zijn korte en snelle acts in een klein, maar vooral gezellige en intieme setting. En dit jaar aangevuld met nieuwe artiesten: een buikdanseres, mystieke muziek, cabaret, ballets, chansons en verhalenvertellers. Deze voorstellingen van TheaterLokaal worden mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van de Culturele Stichting Gemeente Brummen.

Tijdens de optredens, is het TheaterDiner al in volle gang. Op de zaterdagavond is er de mogelijkheid om in combinatie met heerlijk eten voor een schappelijke prijs te genieten van minimaal één voorstelling. Bezoekers die het allemaal net iets uitgebreider willen, worden op hun wenken bediend. Voor hen is er een aparte tent, waarbij ze culinair kunnen eten en gegarandeerd kunnen genieten van drie voorstellingen in de wagens. Komt dat zien! Komt dat proeven!