TheaterDiner/Catering

Op zijn Bourgondisch met alle dorpgenoten heerlijk aan een lange (bier) tafel genieten van heerlijk eten én geweldig theater. Wat wilt u nog meer?
Voor een laagdrempelig tarief kunt u op zaterdagavond 19 mei vanaf 17.00 uur en 18.00 uur aanschuiven aan tafel op het Marktplein in Brummen voor het grandioze TheaterDiner verzorgd door Catering Zutphen en Tante Blanche.

Pleindiner

Het restaurant biedt die avond op reservering een drie-gangen menu aan, bestaande uit vier culinaire hapjes aan voor € 27,50 pp. De amuse is een verrukkelijke groene gazpacho. Dit wordt gevolgd door het voorgerecht, bestaande uit een zalmtartaar met limoencrème, gefrituurde gamba en zoetzure groenten. Het hoofdgerecht wordt rond 18.30 geserveerd. Een Biologische kalfsukade van de Oklahoma Smoker met 5-spicejus wortelcreme, ratatouille en paddestoelen en met daarnaast natuurlijk lekker friet en salade op tafel.

De bezoekers krijgen als nagerecht een gekarameliseerde appel ingerold in een crêpe met huisgemaakt ijs en crumble. Aansluitend aan het diner kunt u naar een voorstelling in een van de theaterwagens.

Uitgebreid diner

Wilt u het allemaal net iets uitgebreider? Geen zorgen, want we hebben dit jaar ook een uitgebreid diner waar u maar liefst 5 culinaire hapjes krijgt aangeboden en niet 1, niet 2, maar 3 optredens mag bezoeken. En dat voor € 47,50 pp.

Zo is er een tussengerecht van 19.30 uur en 20.00 uur waarbij u een truffelrisotto met versgeschaafde truffel en geroosterde groenten op bord krijgt. Meteen daarna kunt u naar de eerste voorstelling, gevolgd door het hoofdgerecht, voorstelling 2, nagerecht en voorstelling 3. Kortom, een combinatie tussen theater en bijzonder eten voor weinig geld!

Kaarten

De kaarten zijn vanaf heden te koop. De tickets voor het Pleindiner kosten € 27,50 pp en de kaartjes voor het uitgebreidere diner kosten € 47,50 p.p. U kunt de kaarten kopen bij de Primera, Banketbakkerij Jolink, restaurant Tante Blanche of online via: