TheaterLokaal
Zaterdagavond 8 juni vanaf 19:00 uur

In totaal 24 verschillende voorstellingen in vier theaterwagens, TheaterLokaal gaat het dorp Brummen tijdens het Pinksterfestival 2019 op stelten zetten!!
Op zaterdagavond kunt u vanaf 19 uur genieten op het Marktplein in Brummen van Lokaal Talent.

Dat gaat als volgt in zijn werk. In vier theaterwagens vinden voorstellingen van een half uur plaats. De wagens bieden elk ruimte aan 30 toeschouwers. Talenten uit Brummen en omstreken krijgen de kans eeuwige roem te vergaren door het publiek op onvergetelijke wijze te entertainen met cabaret, kleinkunst, poëzie of muziek.

Om 18.45 uur openen onze dorpsdichter én de burgermeester de avond,  waarna we in sneltreinvaart verder gaan in de vier theaterwagens met onder andere oude bekenden zoals Calamity Caroline met de grappigste cabaret act allert ijden; het trio Copagrow (Pop, Blues, Country); 3xNIX en Members Only (Pop, Soul, R&B).
Het zijn korte acts die in een kleine en vooral intieme setting hun talent kunnen tonen.
Nieuw lokaal talent is er ook zoals : een dichtende conducteur, een contrabas spelende huisarts, buikdansende schonen en een verhalenverteller.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om naast een heerlijk driegangen menu te genieten, tegen een schappelijke prijs, van minimaal één voorstelling. Dus kom met vrienden en buren eten en genieten van een of meerdere spetterend optredens in één van de wagens.

NIEUW: Tijdens extra voorstellingen kunnen basisscholenscholieren uit Eerbeek (op donderdag) en uit Brummen (op vrijdag) genieten van  speciale acts.

De  vertrouwde PLATENBUS zorgt voor een 70’s - 80’s setting waar je kunt swingen op de klanken van de DJ!

TheaterLokaal is mede mogelijk gemaakt door Culturele Stichting gemeente Brummen