Kunstmarkt 2018

Ook dit jaar is er weer een breed scala aan kunstvoorwerpen te bezichtigen en te kopen op de Kunstmarkt van het Pinksterfestival. U vindt er dezelfde variëteit aan kunst maar dit jaar in een veel groter aanbod. Dus, nog meer kans om dat ene prachtwerk te vinden en te bemachtigen voor thuis!

Het aantal deelnemers met kramen was vorig jaar nog vijftig. Maar door de vaste hoge kwaliteit van de aangeboden kunst die we gewend zijn, de goede sfeer en het enthousiasme van de kunstenaars in 2017, zijn er dit jaar rond de 65 deelnemende Kunstenaars die niet alleen uit Brummen, maar uit het hele land komen om hun met passie gemaakte kunstwerken te verkopen.

De Kunstmarkt moet ook deze 25e editie van het Pinksterfestival weer het oog strelen. Aan keuze geen gebrek; Handgemaakte sieraden, keramiek, leren tassen en hoeden worden verkocht op de markt. Daarnaast zijn er ook foto’s en schilderijen te koop. In het aanbod schilderijen is er weer veel variatie te bekennen. Kunstwerken die geschilderd zijn met olieverf of aquarel, schilderijen die variëren van abstract en realistisch tot zelfs portretten. Het moge duidelijk zijn, de keuze is enorm.

De Kunstmarkt is er voor jong en oud!. Dus ook de kinderen kunnen zich rijkelijk vermaken en met kunst in contact komen. Dat kan door onze gratis activiteit voor kinderen van de basisschool. Zij mogen met gekleurde klei hun vetste kunstwerk maken. Dat prachtig gemaakte kunstwerkje mag dan zelfs mee naar huis! Hoe mooi is dat?

Waar kunt moet u terecht voor de Kunstmarkt? De kramen staan opgesteld rond het Marktplein en een deel op de Arnhemsestraat, Marten Putstraat en een deel op de Kerkstraat. Daar bent u op zondag 20 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen en kunst te proeven op onze Kunstmarkt!