Pinksterfestival Fietstocht
Zaterdag 8 juni

Tijdens het Pinksterfestival staat er op zaterdag 8 juni voor de tweede keer een fietstocht op het programma!
Vorig jaar stond deze tocht voor de eerste keer geprogrammeerd en de reacties en ervaringen smaakten naar meer! Dit jaar valt Pinksteren iets later in het jaar, dus de kans op mooi fietsweer is groot!

Na vorig jaar de prachtige omgeving van de IJssel te hebben verkend, voert de route dit jaar richting de Veluwezoom, en laat mooie plekjes van de Loenermark zien, dichtbij huis. Zie de foto's van de landschappen die u onderweg kunt tegenkomen! De hoofdroute is ongeveer 40 km en kan naar wens ook worden ingekort en in eigen tempo worden gefietst.

Begin- en eindpunt van de route is op het Marktplein in Brummen. De exacte starttijden worden nog gecommuniceerd maar houdt uw agenda vanaf 13:00 uur vrij.
Inschrijving voor de fietstocht vooraf is niet noodzakelijk. De kosten voor de tocht zijn €5 per volwassene en hiervoor zorgen wij ook dit jaar weer voor verrassingen tijdens de tocht en natuurlijk voor hulp bij pech onderweg!

Trek gekregen van een middag fietsen? ’s Avonds is er de mogelijkheid op het Marktplein te dineren tijdens het Theaterdiner. Of laat u verrassen tijdens de optredens op de zaterdagavond. Meer info hierover vindt u elders op deze website.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar